Hoe schrijf je een goede meta beschrijving?

Erika de Ridder • 18 april 2024

Het schrijven van een meta beschrijving, ook wel bekend als meta description, wordt vaak onderschat. Zolang er maar iets staat dan is het goed genoeg. Helaas, fout! De meta titel en beschrijving hebben grote invloed op je potentiële klanten en of mensen überhaupt doorklikken naar je website. Dus, wil je klanten naar je website trekken (dat is meestal wel het geval als jij je bezig houdt met SEO) besteed dan ook zeker aandacht aan de meta beschrijvingen. 


Wat is de meta beschrijving?

De meta beschrijving is het stukje tekst dat jij aan de backend van je website toevoegt, waarmee je aangeeft wat Google in de zoekresultaten (de SERP) weer moet geven. Oftewel, het is het stukje tekst wat je ziet als je op een zoekwoord zoekt. Deze tekst kun jij zelf invullen om zo de aandacht van de potentiële klant te trekken en ervoor te zorgen dat diegene op het gevonden resultaat klikt. 


Meta beschrijving en SEO

Het invullen van de meta beschrijving is geen directe indicator van Google om je website beter te laten ranken. Toch is het verstandig deze wel in te vullen om je resultaten via Google te verbeteren. De zoekmachine ziet wel dat de beschrijving aansluit bij de zoekopdracht en maakt hierin het zoekwoord dik gedrukt. Hierdoor valt jouw website meer op tussen de resultaten die dit niet hebben geoptimaliseerd. Als je dan toch je best doet om vindbaar te worden binnen Google neem dan zeker ook de meta beschrijvingen even mee. Het is een kleine moeite, het ziet er netjes uit en je valt nog meer op. 


Waar moet een goede meta beschrijving aan voldoen?

Let op het aantal karakters 

Wanneer je de meta beschrijving of titel te lang maakt snijdt Google deze automatisch af. Dit ziet er onverzorgt uit en laat ook duidelijk zien dat jij geen moeite hebt gedaan een goede titel en beschrijving op te geven. Houd er rekening mee dat de beschrijving tussen de 150 en 160 tekens is. Zelf gebruik is de Snippet Optimizer van SEOmofo, hierin zie je precies hoe de tekst overkomt in Google. 


Voorkom duplicate content 

Denk je er makkelijk vanaf te zijn door één keer een super goede meta beschrijving te schrijven en deze vervolgens op alle pagina’s te kopiëren? Jammer joh, dat gaat niet werken. Je kunt de titel en beschrijving nog beter leeg laten, dan overal hetzelfde invullen. Als je iedere keer dezelfde informatie geeft is de kans klein dat mensen blijven klikken. Daarnaast doe je dan toch nog vrij veel moeite voor vrij weinig resultaat. Heb je heel veel pagina’s en zie je het niet zitten om voor iedere pagina een unieke beschrijving en titel te maken? Kies dan de belangrijkste pagina’s, zoals je homepage, hoofdcategorieën, en natuurlijk de SEO landingspagina’s die het meeste verkeer opleveren. Deze pagina’s vind je terug in Google Analytics. 


Gebruik het zoekwoord 

Zoals aangegeven is het gebruiken van het zoekwoord in met meta beschrijvingen aan te raden, omdat Google deze automatisch dik gedrukt maakt. Hierdoor val je meer op in de zoekresultaten. Doe je dit niet en vul je niets in bij de meta beschrijving dan plukt Google automatisch een stukje tekst waarin het zoekwoord zichtbaar is van de website. Het kan dan goed zijn dat het stukje tekst nergens op slaat en niet aansluit bij de vraag van degene die zoekt. Grote kans dat jouw website niet wordt aangeklikt en je een bezoeker misloopt.


Trek de aandacht

Je wilt opvallen. Of je nu op posities 1 of 10 staat je wilt dat jouw website eruit springt en dat men nieuwsgierig wordt en doorklikt. Dit doe je door de aandacht te trekken. Je weet nu dat je dit kunt doen door het zoekwoord in de beschrijving te verwerken, maar er is meer. Geef aan wat iemand kan verwachten, of nog beter wat iemand ontvangt of krijgt. What’s in it for me? Wat heeft de zoeker eraan om naar jouw website te gaan? Dat wil je aangeven in de meta beschrijving. Woorden als ontdek, ontvang, bekijk, gratis, uniek kun je bijvoorbeeld goed in de beschrijving verwerken. Ze moeten natuurlijk wel relevant zijn voor wat jij aanbiedt. 


Beschrijf wat je doet, wie je bent

Het liefst wil je naast bovenstaande ook nog kort toelichten wie je bent of wat je doet. Wanneer je dit ook kunt vermelden heb je het cirkeltje rond. Iemand weet wat hij of zij gaat krijgen door op jouw resultaat te klikken, weet met wat voor business hij of zij te maken heeft en de website valt op door het dikgedrukte zoekwoord. Kat in het bakkie! Je hebt natuurlijk ook de meta titel nog waarin je jouw bedrijf kunt omschrijven.


Waar vul je de meta description in?

Oke, jij bent helemaal klaar om geweldige meta descriptions te gaan schrijven. En nu? Waar ga je deze vervolgens neerzetten? In de backend van je website. Voor iedere website is de plek waar je deze in moet vullen anders, dus het is misschien even zoeken waar je dit precies kunt doen. Vaak valt het onder de SEO opties. 


Om de meta titel en beschrijving in een WordPress site te zetten heb je de gratis plugin SEO Yoast nodig. Deze kun je eenvoudig installeren, waarna er onderaan elke pagina een blok wordt toegevoegd waar je de meta titel en beschrijving in kunt vullen. Deze plugin werkt met gekleurde bolletjes, is het bolletje groen dan heb jij de pagina SEO proof gemaakt. Is deze oranje of rood? Onderaan in de tool staat aangegeven waar dit door komt. 


In Duda, de pagebuilder waar ik zelf mee werk kun je per pagina heel eenvoudig de meta content toevoegen aan een pagina. Persoonlijk vind ik dit een stuk prettiger nog werken dan in WordPress.


Wat als je de meta beschrijving niet invult?

Als je de meta beschrijving niet invult genereert Google deze automatisch. Dit is vaak minder mooi en je hebt hier dan ook geen grip op. De zoekmachine plukt een stukje tekst van de website. Geregeld is dit een zin uit de eerste alinea of een zin waarin het zoekwoord in terugkomt. Je wordt niet ‘gestraft’ voor het niet invullen van de meta beschrijving, maar het is wel een beetje slordig. Na het lezen van bovenstaande weet jij wat je allemaal kunt bereiken door het wel goed in te vullen. Dus het is zeker even de moeite waard. 


Google toont je meta beschrijving niet

Nu kan het zo zijn dat jij super je best hebt gedaan op het schrijven van de meta beschrijving en je een resultaat tegenkomt waarbij deze niet wordt weergegeven. WAT? Tja, we hebben Google nu eenmaal niet helemaal zelf in de hand. Als een webpagina wordt weergegeven op een zoekwoord dat niet in de beschrijving staat, kan het zijn dat Google toch automatisch een stukje tekst van de website plukt waarin het specifieke zoekwoord wel staat beschreven. Daarnaast ziet Google het ook als jij je meta beschrijving helemaal vol hebt gepropt met zoekwoorden en deze daardoor niet meer prettig leesbaar is. Hier prikt Google zo doorheen, zorg er daarom voor dat de tekst altijd prettig leesbaar is voor de bezoeker. 


Meta beschrijvingen checken 

Als je al een bestaande website hebt kun je heel gemakkelijk checken welke pagina’s er welke meta beschrijvingen hebben. Hiervoor kun je de tool Screaming Frog gebruiken. Deze tool moet je downloaden en installeren op je computer. Vervolgens voer je de URL van je website in en laat je de tool zijn werk doen. Je krijgt vervolgens een hele uitdraai met wat er allemaal op jouw website staat ingevuld. Klik op het tabblad ‘meta description’ om te zien welke meta descriptions jouw website bevat. Deze kun je vervolgens filteren op bijvoorbeeld, missing of duplicate. Zo kun je in één oogopslag zien wat je nog te doen staat. 

Daarnaast wil ik je ook de tool SEOquake meegeven. Dit is een gratis Google Chrome Extensie die je kunt toevoegen aan je browser. Door deze te installeren kun je per pagina bekijken wat de meta titel en beschrijving is, ook voor de pagina’s van je concurrenten. 



door Erika de Ridder 25 februari 2025
Al startende ondernemer heb je vaak nog niet het budget om alle taken uit te besteden. Er komt veel op jouw bordje, dit betekent dat je tools nodig hebt om het werk makkelijker te maken! Met deze tools zorg jij ervoor dat jij jouw werk overzichtelijk houdt, professionaliseert en zelf uit kunt voeren. Welke tools gebruik jij al? Asana Wanneer je start met ondernemen komt er onwijs veel op je af. Om een beetje orde te houden in de chaos, is er Asana. Mijn steun en toeverlaat! In deze app kun je alle taken noteren die je in gedachten hebt. Je kunt dit in verschillende projecten verdelen en op een datum zetten, waardoor er een agenda ontstaat. Daarnaast kan je met teams werken. Ideaal wanneer je samenwerkt met verschillende mensen om taken aan elkaar toe te schrijven. Wanneer je een taak hebt afgerond markeer je dit. Op deze manier heb je een super handig overzicht van waar jij en eventueel je teamleden mee bezig zijn. Canva Je hoeft geen creatief genie te zijn om iets creatiefs te maken, dat bewijst de tool Canva wel. Wil je social media posts, visitekaartjes of misschien een e-book maken? Dit kan allemaal op deze site. Je kunt hier gratis een account aanmaken en de mooiste creaties maken. Een handige tool hierbij is ook de Chrome-extensie Eye Dropper color picker. Hiermee kun je van iedere kleur die jij op je computer ziet, de kleurcode achterhalen. Deze kleurcode kun je vervolgens weer in Canva gebruiken om consistentie te krijgen in de kleuren die je gebruikt. Het fijne aan deze tool is dat je gebruik kunt maken van sjablonen, hierdoor is het ook zonder creatieve geest mogelijk de mooiste creaties te maken. MailBlue E-mailmarketing is een krachtig middel om jouw klanten betrokken te houden en sales te genereren. MailBlue, de Nederlandse variant van ActiveCampaign, biedt geavanceerde mogelijkheden om gepersonaliseerde e-mailcampagnes op te zetten. Hiermee kun je geautomatiseerde e-mails versturen, segmenteren op basis van gedrag en leads opvolgen zonder dat je hier veel tijd aan kwijt bent. Een must-have voor iedere ondernemer die serieus aan de slag wil met e-mailmarketing. Planoly De tool om jouw Instagram posts in te plannen. Hier kun je gratis gebruik van maken tot een bepaald aantal post per maand. Let er dus wel op dat je de posts alleen aan de app toevoegt als je zeker weet dat je hem wil gebruiken. Je kunt natuurlijk ook voor een betaald account kiezen, dan kun je zo veel posts plaatsen en verwijderen als je wilt. Ook kun je meerdere accounts koppelen, waardoor je verschillende Instagram-kanalen kunt beheren. Niet alleen je feed kun je hiermee inplannen, ook je stories! Sinds een tijdje kun je met Planoly ook je Pinterest posts inplannen, ideaal dus! Google Analytics Je kunt natuurlijk 101 dingen doen om meer klanten te krijgen. Super als dit je uiteindelijk ook lukt. Maar waar komen deze klanten vandaan? Welke acties hebben online nu echt tot resultaten geleid en welke absoluut niet? In Google Analytics kun je precies zien hoe jouw website presteert en welke doelen op welke manier worden behaald. Komt het meeste verkeer via een e-mailcampagne of juist via Google Search? Worden via deze kanalen ook het meeste doelen behaald? Zo kun je kijken waarin je door moet investeren en waarin juist niet. Daarnaast kun je uit Google Analytics heel veel informatie vinden over de bezoeker. Moneybird Super belangrijk, boekhouding. Zeker niet mijn favoriet, ik knijp dan ook echt in mijn handjes met een hele goede boekhouder. Maar administratie is super belangrijk, ook wanneer je een boekhouder hebt. Dus boekhouder of niet, zorg dat je je zaken op orde hebt. Met Moneybird kun je facturen versturen en ontvangen. Zo weet je precies wat er nog open staat aan betalingen. Ook kun je hier al je bonnetjes in opslaan, zodat je deze niet verliest. Keyword Planner - Google Ads Het is belangrijk inzicht te hebben in het zoekgedrag van jouw doelgroep. Aan de hand hiervan kun je blogartikelen gaan schrijven en pagina’s gaan maken. De Keyword Planner van Google Ads is hier perfect voor. Je hoeft niet per se advertenties te hebben lopen, maar je moet wel een account hebben. Hierin kun je verschillende zoekwoorden waarop jij denkt gevonden te willen worden invoeren. Google geeft zelf ook een heel aantal alternatieven, super handig! Kijk goed naar het zoekvolume en welke woorden voor jou relevant zijn. Een zoekwoordcombinatie met een koopintentie is bijvoorbeeld ook super interessant, ook al is het zoekvolume hierop vaak lager. ChatGPT Als ondernemer moet je vaak teksten schrijven, brainstormen over ideeën en snel informatie opzoeken. ChatGPT is hierbij een geweldige tool. Of je nu een pakkende social media post wilt maken, een blog wilt laten opstellen of een marketingstrategie wilt bedenken, ChatGPT helpt je snel en efficiënt. Met deze AI-tool kun je teksten genereren, herschrijven en optimaliseren, waardoor je kostbare tijd bespaart en altijd sterke content hebt. Zorg ervoor dat je de juiste prompts gebruikt en ChatGPT is je beste collega!
door Erika de Ridder 19 februari 2025
Wist je dat hoe langer iemand op jouw post blijft ‘hangen’, dit een positief effect heeft op het Instagram algoritme. Dit laten ‘hangen’ kun je stimuleren door gebruik te maken van goede captions. Voor het algoritme is het ook belangrijk dat er interactie is met je publiek. Ook hiervoor is je caption essentieel! Maar hoe pak je dit aan? Hier komen een aantal praktische tips om je op weg te helpen. Microbloggen Microbloggen onder je post is een geweldige manier om de lezer langer bij je post te houden en interactie uit te lokken. Microbloggen houdt in dat je onder je post een korte blog plaatst. Dus een verhaal, vaak met een persoonlijke touch om je bezoeker te inspireren, informeren of aan te zetten tot een actie. Vergeet daarom ook niet een Call to Action toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld door een vraag te stellen, zodat mensen op je post gaan reageren. Wat weer zorgt voor interactie. Dit vindt het algoritme geweldig en zo maak je kans om op de Explore pagina terecht te komen, wat betekent dat nog meer mensen je zien! Maar er is meer, want hoe schrijf je nu een goede caption? Maak direct indruk De eerste regel van je caption is essentieel. Deze moet direct de aandacht trekken. Let erop dat je iets opvallends zegt of toevoegt, nog voordat de tekst automatisch wordt afgebroken. Zorg dat dit altijd in beeld is voor de kijker. Begin bijvoorbeeld met opvallende statistieken. Wist je dat australië breder is dan de maan? (emoticon, emoticon) en daarna een tekst over bijvoorbeeld een reis je jij hebt gemaakt of wilt gaan maken of juist over de maan. Het is maar een voorbeeld ;). Of je kunt een emotionele reactie oproepen voor iets over jezelf te delen. ‘En toen zag ik het niet meer zitten’ ‘Ik wist dit gaat mij lukken, alleen nog niet hoe’. Probeer de lezer te triggeren om door te lezen. Call to Actions Je kunt ook heel direct vragen om een actie aan het begin van je caption om de aandacht te trekken. Bijvoorbeeld: Double tap als jij deze dag gaat rocken (emoticon)! Wat je ook doet probeer altijd een call to action toe te voegen aan je caption. Stel bijvoorbeeld aan het eind van jouw microblog een vraag, om interactie uit te lokken. Maak je vraag niet te ingewikkeld, waardoor het gemakkelijk is voor de kijker om te reageren. Je kunt ook gebruik maken van een keuze. Bijvoorbeeld: Pizza of pasta? Met daarachter weer een stuk tekst over wat jou keuze is of over het feit dat keuzes maken soms heel lastig is. Je kunt ook mensen iemand laten taggen, bijvoorbeeld om kans te maken op een actie die je hebt bedacht. De meest gebruikte call to action is denk ik wel Link in Bio! Hiermee probeer je mensen naar de website te leiden. Let er wel op dat de link in bio gaat naar de pagina waar je het over hebt in je laatste post. Zorg er voor dat de Call to Action opvalt. Dit kun je doen door emoticons, maar ook door de kiezen voor een ander lettertype of opvallende leestekens. Gebruik witruimte Zeker wanneer je gaat microbloggen onder je post is het belangrijk dat de tekst prettig leesbaar blijft. Gebruik daarom af en toe een witregel, waardoor de tekst opgesplitst wordt. Maak het persoonlijk en passend bij je brand Zorg dat je een duidelijke stijl hebt die bij jou en je merk/bedrijf past. Het is belangrijk herkenbaar te zijn voor mensen, zodat ze direct zien dat jij het bent. Persoonlijkheid laten zien is misschien wel de eenvoudigste manier om jezelf te onderscheiden, maar voor sommige ook een grote stap. Believe me, het is het waard om hiervoor uit je comfortzone te stappen. Het is gewoon een kwestie van doen. Vind je het lastig om je caption te schrijven op een manier die bij je past? Bedenk dan een onderwerp en spreek hierover een stuk in op je telefoon. Luister dit vervolgens terug en verwerk dit in je caption, zoals je het ook sprekend formuleert. Hierdoor sluit je tekst aan bij hoe jij ook in het echte leven spreekt. Nog een bijkomend voordeel door je persoonlijkheid te laten zien, is het voor mensen gemakkelijker een berichtje te sturen of te reageren onder je bericht. Men heeft het idee jou te kennen, waardoor de drempel een stuk lager is. Kies je thema’s Heb je vaak geen idee waar je nu weer iets over moet delen? Begin altijd met een strategie maken, hierin komen een paar focusthema’s naar voren waar jij je aan vast kunt houden. Door focusthema’s te kiezen waarover jij informatie/inspiratie deelt, weet de volger wat hij kan verwachten. Dat is prettig en een reden om je te gaan volgen wanneer iemand interesse heeft in een of meer van jouw thema’s. Voor mij is dat bijvoorbeeld: Ondernemen en marketing met een focus op content. Dit zijn onderwerpen die passen bij mijn bedrijf en mijn interesses. Vervolgens heb ik een lijst gemaakt met allemaal onderwerpen die bij de thema’s aansluiten. Wanneer ik even geen inspiratie heb, pak ik deze erbij. Hashtags Hashtags zijn onmisbaar op Instagram. Je wordt erdoor beter vindbaar en komt makkelijker in contact met mensen met dezelfde interesses. Dit zijn interessante potentiële volgers, omdat zij oprecht geïnteresseerd zijn. Wat weer kan zorgen voor meer interactie. Maar, zorg dat je caption niet verstoord wordt door allerlei hashtags. Plaats de hashtags daarom zoveel mogelijk onderaan in je caption, met een of meerdere witregels ertussen. Je kunt er ook voor kiezen het als een reactie handmatig onder je post te plaatsen, zo staan ze het helemaal niet in je bericht genoemd. Hierdoor word je beter vindbaar, maar houd je de leesbaarheid goed. Werk vooruit Wanneer je op moment supreme de caption nog even moet bedenken, is de kans groot dat er niet meer uitkomt dan een vraag en een emoticon. Daarom is het fijn je post te plannen. Dit betekent niet dat je alles in moet plannen voor de komende maanden en automatisch moet laten posten, zodat jij niets meer hoeft te doen. Zeker niet! Het algoritme ziet ook hoeveel jij aanwezig bent en reageert op anderen. Maar, maak wel gebruik van een planning om bijvoorbeeld een moment in de week je captions te schrijven voor de volgende twee weken. Zo heb je altijd een post klaar staan en neem je echt even de tijd na te denken over wat je wilt vertellen. Het is natuurlijk niet zo dat je perse de geplande post moet gebruiken. Persoonlijk vind ik het belangrijk om te kunnen delen wat op dat moment goed voelt of past bij het moment. Toch is het fijn een soort database te hebben met mooie post en bijpassende captions om te posten om uit te kunnen kiezen. Dus plan een moment in de week om hiermee aan de slag te gaan. Ik gebruik zelf de gratis tool Planoly. Later is ook een fijne tool om dit mee te doen. Vergeet de caption in je stories niet Veel mensen kijken stories zonder geluid. Wanneer jij hier geen extra tekst aan toevoegt met daarin kort waar de story over gaat, is het voor veel mensen niet interessant. Het is even iets meer moeite, maar zo ontzettend waardevol voor je kijker. Dit doe ik wel op het moment zelf, omdat ik mijn stories iedere dag op neem. In Planoly kun je ook je stories opslaan met bijbehorende tekst voor wanneer je vooruit wilt werken. Super handig als er een drukke week aan komt en jij alvast je stories met teksten klaar hebt staan. Zoals bij veel is het dus ook bij het schrijven van de caption belangrijk om persoonlijkheid te laten zien. Neem er echt even de tijd voor om de content te schrijven, blijf jezelf. Dit zorgt voor authenticiteit. En neem de kijker mee in een verhaal met een call to action voor meer interactie. Het kost even iets meer tijd, maar het levert je gegarandeerd meer op dan wanneer je random post blijft plaatsen zonder enige gedachtegang.
door Erika de Ridder 27 augustus 2024
In Google Analytics 4 (GA4) zijn gebeurtenissen en conversies de sleutels tot het begrijpen van het succes van je website. Maar hoe stel je ze in en waar vind je ze terug? Er is namelijk een hele hoop veranderd sinds we over zijn gegaan naar GA4. Wat zijn doelen en conversies, en waarom zijn ze belangrijk? Doelen en conversies zijn manieren om te meten of je websitebezoekers de gewenste acties uitvoeren. Denk aan het voltooien van een aankoop, het inschrijven voor een nieuwsbrief, of het invullen van een contactformulier. In GA4 noemen we deze acties "conversies." Door conversies in te stellen, krijg je inzicht in hoe effectief je website is in het bereiken van je bedrijfsdoelen. Het instellen van conversies is essentieel om de prestaties van je website te volgen en te verbeteren. Zonder deze gegevens tast je in het duister: je weet niet welke pagina's goed presteren, welke campagnes werken, of waar bezoekers afhaken. Hoe stel je conversies in GA4 in? Het proces om conversies in te stellen in GA4 is eenvoudig, maar het vereist wel enkele stappen om het goed te doen. Hier is een stapsgewijze handleiding: 1. Log in op Google Analytics 4 Ga naar de Google Analytics website en log in. Kies de juiste property (website) waar je de conversies voor wilt instellen. 2. Ga naar "Gebeurtenissen" (Events) In de linker zijbalk klik je op "Configureer" en dan op "Gebeurtenissen." In GA4 worden conversies ingesteld op basis van gebeurtenissen. Alles wat een gebruiker op je website doet (zoals klikken op een knop of het invullen van een formulier) kan worden vastgelegd als een gebeurtenis. 3. Maak een nieuwe gebeurtenis aan Als de actie die je wilt volgen nog geen standaard gebeurtenis is, kun je een nieuwe gebeurtenis maken. Klik op de knop "Maken" (Create) om een nieuwe gebeurtenis aan te maken. Geef je gebeurtenis een logische naam, bijvoorbeeld "contact_formulier_verzonden" als het om het invullen van een contactformulier gaat. 4. Stel de gebeurtenis in als conversie Nadat je een gebeurtenis hebt aangemaakt, ga je terug naar de lijst met gebeurtenissen. Zoek de gebeurtenis die je zojuist hebt gemaakt (of een bestaande gebeurtenis die je als conversie wilt markeren) en zet de schakelaar "Markeren als conversie" aan. De gebeurtenis wordt nu geteld als een conversie wanneer deze optreedt. 5. Controleer je conversies Ga naar "Rapporten" in de linker zijbalk, en klik op "Levenscyclus > Conversies." Hier kun je de prestaties van je conversies volgen. Dit helpt je te begrijpen welke acties bezoekers op je website ondernemen en hoe effectief je marketingstrategieën zijn. Tips voor het optimaliseren van je conversies Maak gebruik van beschrijvende namen: Zorg ervoor dat de namen van je gebeurtenissen en conversies duidelijk en beschrijvend zijn, zodat je in één oogopslag begrijpt waar ze voor staan. Test je conversies regelmatig: Controleer of de gebeurtenissen correct worden getriggerd. Dit voorkomt dat je verkeerde gegevens verzamelt. Gebruik conversies in je rapportages: Koppel je conversies aan specifieke campagnes, pagina's of bronnen om te zien waar je bezoekers vandaan komen en welke kanalen het meest effectief zijn. Wat is jouw ervaring met het instellen van conversies? Nu je weet hoe je conversies kunt instellen in GA4, is het tijd om actie te ondernemen. Heb je al conversies ingesteld? Wat zijn je bevindingen tot nu toe? Of loop je ergens tegenaan? Ik denk graag met je mee!
Share by: